733 відгуків
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

Вибачте, тимчасово не працюємо, так як знаходимось на окупованій території.

Херсон, Україна
+380 (96) 535-37-26
+380 (95) 412-83-78
+380 (98) 057-24-39
+380 (66) 700-37-50
Вкусный чай, бодрящий кофе, специи и сладости
Чорний чай зі спеціями і пряними травами Edems Глінтвейн 25 пакетів, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Склад: чай чорний, пелюсток гібіскуса, плоди яблука, плоди чорноплідної горобини, плоди апельсина, плоди малини, трава лемонграсу, корінь імбиру, плоди чорної смородини, ваніль, пряна гвоздика, аніс.

Зберігання

  • Упаковка – керамічна, скляна, металева банка (з харчової жерсті) з щільною кришкою або спеціальний герметичний пакет з алюмінієвим напиленням усередині.
  • Запахи – сухий чайний лист володіє підвищеною здатністю вбирати будь-які запахи, тому зберігати чай потрібно в місцях, де присутність сторонніх запахів виключено або хоча б мінімально.
  • Вологість – чай легко вбирає вологу з повітря, тому його потрібно зберігати в сухому місці. Не можна зберігати в навісних шафках над газовою плитою або мийкою, де підвищена вологість.
  • Світло – чай дуже чутливий до впливу прямих сонячних променів, тому слід подбати про те, щоб ємність з чаєм не пропускала світло, а скляні ємності слід зберігати в темному шафі.
  • Температура – чайний лист любить прохолоду. Нормальні умови зберігання чаю - кімнатна температура, однак ідеальні - легка прохолода, +2 +10 градусів.

Приготування

  • Якість води – для приготування чаю потрібно використовувати якісну м'яку воду: джерельну, бутильовану, очищену або, в крайньому випадку, відстояну водопровідну.
  • Посуд – краще заварювати і вживати чай у керамічному посуді. Перед заварюванням посуд потрібно трохи прогріти, обдавши їх окропом.
  • Кількість чаю – традиційна формула: одна чайна ложка сухої заварки (або один чайний пакетик) для кожної чашки, плюс одна чайна ложка для заварника.
  • Температура кипіння – оптимальна температура води для заварювання чорного чаю - 90-95С, зеленого - 70-80С. Воду слід закип'ятити (але не «варити»), а потім дати їй трохи охолонути.
  • Час настоювання – чорний чай заварюється в середньому 3-5 хвилин, у виняткових випадках (жорстка вода, холодне приміщення) - 10-12 хвилин; зелений - 1-3 хвилини.
Основні
ВиробникEdems
Форма випускуВ пакетиках
Вага50 г
  • Ціна: 26,90 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner